Margot Robbie Yeni Pirates Of The Caribbean Kadrosunda

27.06.2020 17:19
Margot Robbie Yeni Pirates Of The Caribbean Kadrosunda

Margot Robbie yeni “Pirates Of The Caribbean” filminin başrolü olarak kadroya girdi, Robbie aynı zamanda serinin son eklemesinin yapımcığını da üstlenecek.

“Pirates Of The Caribbean” serisinin yeni filminden uzun süredir haber alınamıyordu. Seri devam edecek mi sorusunun yanıtı sonunda geldi. Christina Hodson’ın senaryosunu yazdığı, Margot Robbie’nin başrolünde olduğu ve yapımcılığını üstlendiği “Pirates Of The Caribbean” filmi için çalışmalara başlandı.

Yapılan haberlere göre Margot Robbie’nin karakterine odaklı olacak yeni proje, bildiğimiz “Pirates Of The Caribbean” evreninden bağımsız olmayacak. Aynı atmosferde başka bir hikâye anlatacak yeni filmin konusu ise henüz açıklanmış değil.

Aynı zamanda “Pirates Of The Caribbean”in senaristi olan Ted Elliot da başka bir “Pirates Of The Caribbean” projesi üzerinde çalıştığı haberi geldi. İki filmin de Jerry Bruckheimer yapımcılığında olduğunu biliyoruz. Johnny Depp’in canlandırdığı Jack Sparrow karakteri olmadan da serinin devam etmesini planlayan Disney’in “Pirates Of The Caribbean” için geliştirdiği strateji bu şekilde görünüyor.