Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (21 Şubat 2020)

21.02.2020 10:50

21 Şubat 2020 haftasında 2’si Türk yapımı toplam 7 yeni film vizyona giriyor.


Bayi Toplantısı

Namık, Adem ve Sadık Anadolu’da beyaz eşya işi yapmaktadır. Bayi toplantısı için İstanbul’da yolları kesişir. Üç günlük bayi toplantısında yaşanan beklenmedik olaylar sonucu, üç bayinin tek kurtuluşu birbirlerine güvenmekten geçecektir.

 

Vikingler Büyük Macera

Babası Halvar'a gerçek bir Viking olduğunu kanıtlamak isteyen Vic, annesi Ylva'yı altına dönüştüren kılıcın büyüsünü bozmak için babası ve diğer Vikingler ile bir maceraya çıkar.

 

Garez

İntikam ateşiyle yanıp tutuşan bir ruh olduğu eve gelen herkese kan donduracak eziyetler etmektedir.

 

Efsunlu Ayin

Ebru gazetecilik bölümünde öğrencidir ve bir öğrenci yurdunda ikamet etmektedir. Yurt hakkında sürekli rivayetler dolaşmakta ve korku dolu hikayeler anlatılmaktadır. Ebru bunlara inanmasa da kendisi de birçok garip olay yaşar ve yurdun geçmişini araştırmaya başlar. Ebru’ya musallat olan varlıkların geçmişte kaybolan kızlarla bağlantısı vardır. Bu bağlantıyı çözmeye çalışan Ebru, büyük bir ayinin ortasında kalacaktır.

 

Vahşetin Çağrısı

Jack London'ın eserinden uyarlanan Vahşetin Çağrısı, Kaliforniya'da yaşadığı çiftlikten alınarak Yukon'un ağır hava koşullarında kızak köpeği yapılan Buck'ın yeni hayatına ayak uydurma çabasını konu alıyor.

 

Patron Gibi

Kişilikleri ve istekleri birbirinden çok farklı iki arkadaş güzellik ürünleri üretip satan bir şirket açmaya karar verirler.

 

Burası Cennet Olmalı

ES kendisi için bir memleket aramaktadır. Dünyanın en güzel yerlerini gezse de, aslında memleketi olan Filistin’den kopamayacağını anlar.