Bildiklerimizi Unutturacak Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler'in Türkçe Fragmanı Yayınlandı

27.01.2020 18:18

Grimm Masalları'nın en bilinenlerinden biri olan Pamuk Prenses'in hikâyesini bugüne kadar yayınlanmış olan tüm versiyonlardan daha farklı ve alışılagelmişin dışında bir senaryo ile sinema perdesinde görmemizi sağlayacak olan Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler (Red Shoes and the Seven Dwarfs)'e ait Türkçe altyazılı fragman yayınlandı. 

 

Yönetmen koltuğunda Sung-ho Hong, Moo-Hyun Jang ve Young Sik Uhm'un oturduğu animasyon filmde prenses ve yedi cücelerin alternatif bir hikâyesini izleyeceğiz.

 

Klasikleşmiş masalı bildiğimiz halinin çok dışında bizlere yansıtacak olan filmin konusu ise şöyle: Pamuk Prenses, babasını ve kendisini kraliçe olduğunu sanan kötü kalpli cadının elinden kurtarmak için her yolu denerken bir çift kırmızı pabuç sayesinde göz kamaştırıcı bir dış görünüşe sahip hale gelir. Tam da bu sırada Masallar Diyarı’nın bambaşka bir yerinde birbirinden yakışıklı 7 prens, cüceye dönüşmüştür ve lanet büyüyü bozmanın yolunun ne olduğunu araştırmaktadır. Bir dizi tesadüf sonucu Pamuk Prenses ile yolları kesişen 7 cüce sevgi, dostluk ve gerçek güzelliğin anlamını keşfedecekleri harika ama zorlu bir yolculuğa çıkarlar. 

 

Film, 20 Mart 2020 tarihinde Türkiye'de yayınlanmaya başlayacak.