Bloodshot'ın Posteri Yayınlandı

27.01.2020 17:47
Bloodshot'ın Posteri Yayınlandı

Vin Diesel'ın başrol olarak kadrosunda yer aldığı çizgi roman uyarlaması "Bloodshot: Durdurulamaz Güç"ten iki yeni poster birden paylaşıldı. Posterlerin ilkinde Ray Garrison'ın dönüştürülmüş halini, ikincisinde ise Eiza Gonzalez ve Sam Heughan'ın karakterlerini görüyoruz. 

 

Son yıllarda aksiyon temalı filmlerin aranılan yüzlerinin başında gelen Vin Diesel'ı Ray Garrison olarak izleyeceğimiz Bloodshot: Durdurulamaz Güç'ün 13+ damgası aldığı da bu yeni posterler aracılığı ile duyurulmuş oldu. Filmin posterlerinde "Geleceğe sahip olmak için geçmişe ihtiyacınız yoktur." ve "Süper kahraman olmak kanında var." cümleleri yer alıyor. 

 

Filmin konusu ise şöyle: Denizci Ray Garrison ve karısı öldürülmesinin ardından bir grup bilim adamı Ray Garrison'ı nanoteknoloji yardımıyla hayata geri döndürür. Ray, bu geri dönüşten sonra kendi gibi olan süper askerlerle beraber hareket etmeye ve onlarla çalışmaya başlar. Başlarda her şey yolunda gidiyor gibi gözükse de ortada önemli bir sorun vardır: Ray geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyordur. Tüm olaylar bu hafıza kaybı eşliğinde ilerleyecek sanırken zavallı adamın hafızası geri gelmeye ve karısı ile kendisini kimin öldürdüğünü hatırlamaya başlar. Bu saatten sonra doğal olarak her şeyi yok etmek ve cinayetlerin arkasındaki komployu ortaya çıkarmak için elinden geleni yapmaya karar verir.

 

Filmin oyuncu kadrosunda  Vin Diesel'e eşlik eden isimlerin başlıcaları; Guy Pearce, Toby Kebbell, Sam Heughan, Eiza Gonzalez

 

Bloodshot: Durdurulamaz Güç'ün ülkemizdeki vizyon tarihi 13 Mart 2020 olarak açıklandı.