Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (29 Kasım 2019)

29.11.2019 09:23

 

29 Kasım 2019 haftasında 4’ü Türk yapımı toplam 8 film vizyona giriyor.


Midway

7 Aralık 1941 sabahı gerçekleşen Pearl Harbor saldırısının, II. Dünya Savaşı'nın çehresini nasıl değiştirdiğini ve bu saldırı sonrasında Amerika’nın fiilen savaşa katılma hikâyesini konu alıyor. Pearl Harbour saldırısının 7 ay ardından Pasifik Okyanus’unda gerçekleşen Midway Muharebesine odaklanan film hikayeyi Japon İmparatorluk Deniz Kuvvetleri ile savaşan Amerikan askerlerinin gözünden anlatıyor.

 

Charlie'nin Melekleri

Uluslararası boyuttaki güvenlik ve soruşturma bürosu gizemli Charles Townsend için çalışan üç özel yetenekli ajanın hikayesini konu alan film 1976 yapımı popüler dizinin yeniden çevrimi. Dünyanın dört bir yanında en zor görevleri başına getiren en zeki, cesur, iyi eğitimli ve güzel üç kadından oluşan Melek takımının maceraları anlatılıyor.

 

Korkunun Sesi

Alisa’ya büyükbabasından bir malikane miras kalır. Alisa bu evi erkek arkadaşı Brandon’la birlikte restore edip, bu arada kalan hatıraları toparlayıp ardından da evi satmaya karar verir. Brandon işi dolayısıyla bu çalışmalar esnasında Alisa’yı yalnız bırakmak zorunda kalır, bu sırada da Alisa’ya yakın arkadaşı Steph yardımcı olacaktır. İki kız evde anlam veremedikleri korkunç şeylerle karşılaşmaya başlar. Bu arada evin tek komşusu hasta ve yaşlı bir adamdır. İki genç kadını büyük bir tehlike beklemektedir.

 

Küçük Şeyler

Onur ve Bahar çifti üzerinden modern Türkiye’nin değişen yaşamlarını vurgu yapan film absürt durumları oldukça eğlenceli bir dille anlatıyor. Film, tek ortak noktaları lüks bir site olan farklı insanların farklı hayatlarına odaklanıyor.

 

Hemen Döneriz

Tesadüf eseri de olsa başlarına büyük belalar açan Özkan ve arkadaşlarının hikâyesini konu alıyor.

 

Bir Şans Daha

Londra’da yaşayan Kate, bir yere gitmeyecek gibi gözüken bir hayata, başını belaya sokan bir içki alışkanlığına ve bir elf kostümü giymesini gerektiren bir işe sahiptir. Günün birinde Kate’in hayatına giren Tom, Kate’e daha önce hissetmediklerini hissettirir. Bu ikilinin bir araya gelmesinin karşısındaki engeller zorlu gibi gözükse de bazı şeyleri akışına bırakmak belki de aşkı getirecektir...

 

Monos

Sekiz çocuk asker, balta girmemiş ormanların için yaz kampına benzer bir yerde Amerikalı bir kadını rehin almıştır. Ancak beklenmedik bir baskın sonrası düzenleri bozulur ve birbirlerine duydukları güven test edilir. Grup kurdukları düzeni bozup, ormanın derinliklerine sığınmak zorunda kalır.

 

Dilsiz

Sami duvar ressamlığı yaparak hayatını kazanmaktadır.Yalnız başında küçük bir çatı katında yaşayan Sami’ye babaannesinin ölümü üzerine miras olarak bir sandık kalır. Sandıkta ise hat malzemeleri vardır. Sami ilk başta bir hayal kırıklığı yaşasa da, bir kütüphanede tanıştığı daha önce hat sanatı ile ilgilenmiş olan Selma ona ilham olacaktır. Selma, Samiyi hat sanatına yönlendirir. Sami için zorlu bir serüvene dönüşecek olan hat sanatı üzerine çalışmalarında ona hat sanatı ustası Eşref Efendi yol gösterecektir.