SüngerBob KarePantolon: Firarda Fragmanında Keanu Reeves Var

20.11.2019 09:49

Sevilen çizgi film kahramanı Sünger Bob Kare Pantolon yeni bir film ile yeniden beyaz perdede sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanırken; fragmanında bir sürpriz var.


Yeni Sünger Bob filmi olan SüngerBob KarePantolon: Firarda’da Gary ortadan kayboluyor ve SüngerBob, Bay Yengeç, Patrick, Squidward hep birlite onu bulmak için maceradan maceraya koşuyor.

 

Tim Hill’in yönetmenliğinde beyaz perdeye taşınacak olan filmin senaryosunu ise Jonathan Aibel ve Glenn Berger kaleme alıyor.

 

SüngerBob KarePantolon: Firarda’da Sünger Bob’a Tom Kenny sesiyle hayat verirken; filmin oyuncu kadrosunda Awkfina,Clancy Brown, Bill Fagerbakke, Lori Alan, Mr. Lawrence gibi isimler de yer alıyor.

 

Çizgi filmden önceki zamanları izleyicinin gözleri önüne serecek olan filmin fragmanında Toy Story’den sonra ikinci animasyon filmi tecrübesini yaşayacak olan Keanu Reeves’i de görüyoruz!

 

Sünger Bob hayranlarının merakla beklediği SpongeBob Movie: Sponge on the Run filminin ülkemizde 22 Mayıs tarihinde dev ekranda yerini alacak!