Yeni Batman Filminde Kedi Kadın'ı Kimin Oynayacağı Belli Oldu!

15.10.2019 13:44
Yeni Batman Filminde Kedi Kadın'ı Kimin Oynayacağı Belli Oldu!

Robert Pattinson'ı Bruce Wayne/Batman olarak izleyeceğimiz filmin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Jeffrey Wright'ın Jim Gordon'ı oynayacağının ortaya kesinleşmesi ve Jonah Hill'in ''Penguen'' karakterini canlandıracağı iddialarının ardından ''Kedi Kadın'' karakterini oynayacak isim belli oldu. Filmde Selina Kyle/Kedi Kadın rolünde Zoë Kravitz'i izleyeceğiz.

 

Kravitz'in bu rolü almasından önce Sienna Miller da bu rol ile ilgilendiğini duyduğunu belirtmişti. Filmde birçok ikonik Batman karakterini izleyeceğiz gibi görünüyor. Zoë Kravitz ise Kedi Kadın karakterinin yabancısı değil, ünlü şarkıcı Lenny Kravitz'in kızı, Lego Batman Filminde Kedi Kadın karakterini seslendirmişti. Bu karakteri daha önce Michelle Pfeiffer, Halle Berry ve Anne Hathaway gibi oyuncular canlandırmıştı.

 

Yönetmen koltuğunda Matt Reeves'i barındıran filmin çekimlerine 2020 yılının Ocak ayında Londra'da başlanması bekleniyor. The Batman filminin vizyon tarihi ise şimdilik 25 Haziran 2021 olarak açıklandı. İşler DC Sinematik Evreni için rakibi Marvel'ın sinema perdesindeki başarısının aksine çok yolunda gitmese de geçen haftalarda vizyona giren Joker, Batman karakterini içermeyen başarılı bir DC uyarlaması yapılabileceğini şimdiden tüm dünyaya kanıtlamış oldu.