Mark Ruffalo'lu Dark Waters'dan Altyazılı Fragman Yayınlandı

26.09.2019 09:51

Başrolünü Marvel’ın yıldız oyuncusu Mark Ruffalo'nun üstlendiği Dark Waters filmine ait altyazılı bir fragman yayınlandı. Bu yeni fragmanda filme dair yepyeni karanlık sırlar açığa çıkıyor!


Gerçek olaylardan esinlenerek oluşturulan senaryosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaracağı varsayılan film, kimyasal şirketlerin savunmasını üstlenen bir avukat olan Robert Billott'un zaman içerisinde tarafını değiştirip geleceğini, ailesini ve kendi yaşamını riske atarak gerçeklerin peşine düşmesini konu ediniyor.

 

Dark Waters filmi, 90'lı yılların sonlarına doğru Batı Virginia eyaletinde bulunan kimyasal devi olan DuPont, zehirli kimyasal C8'i yasadışı yollarla boşaltarak insanoğlu için tehlike arz ediyor. Bununla mücadele eden Rob Bilott gerçek hayatta da aktivist kişiliğiyle tanınıyor. Çevre, çevrebilim ve insan yaşamıyla ilgili birçok eylemin katılımcısı olmakla kalmayıp bir de maddi destekte bulunan Ruffalo, Hollywood'un en tanınan aktivistleri arasında da yer alıyor. 

 

The New York Times'da yayınlanan bir makaleden ilham alınarak çekilen filmin yönetmen koltuğunda  Todd Haynes oturuyor. Filmin senaryosunda ise Matthew Carnahan ve Mario Correa'nın ortak imzası bulunuyor. Ayrıca, Pamela Koffler, Christine Vachon ve başrol Ruffalo filmin yapımcılığını üstleniyorlar.

 

Dark Waters'ın ülkemizdeki izleyicileriyle buluşma tarihi bir aksilik olmaz ise 6 Aralık 2019 olacak.