Maleficent: Mistress of Evil’dan TV Spotu ve Vizyon Tarihi Değişikliği

15.08.2019 15:33

2014 yılında izleyici ile buluşup, büyük beğeni toplayan “Maleficent”in devam filmi niteliğinde olan "Maleficent: Mistress of Evil" filminden yepyeni bir TV Spotu sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Angelina Jolie’nin başrol karakter olan Maleficent yani Malefiz’e hayat verdiği serinin ilk filminde küçükken insanların orman krallığına saldırdıklarını gördükten sonra kindar ve taş kalpli bir kahramana dönüşen peri Malefiz ve insanlık kralının kızı Prenses Aurora’nın tanışma hikayesine tanık olmuştuk.  Prenses Aurora’ya dikkat 72. Cannes Film Festivali’nin en genç jürisi olarak da dikkatleri üzerine çeken Elle Fanning’in hayat verdiği serinin ikinci filminde ise, başrol ikilisini yine birarada görüyoruz.

 

Ayrıca "Maleficent: Mistress of Evil"da  yeni kahramanlar da yer alıyor; merakla beklenen filmde  Michelle Pfeiffer, Queen Ingrith karakterine hayat veriyor. Ayrıca Prens Philip’ı ise Brenton Thwaites yerine Harris Dickinson canlandırıyor.

 

29 Mayıs 2020’de vizyondaki yerini alacağı düşünülen fantastik film "Maleficent: Mistress of Evil”ın vizyon tarihi de öne çekilerek 18 Ekim 2019 olarak duyuruldu.

 

"Maleficent: Mistress of Evil"ın yayınlanan son TV spotuna yukarıdan ulaşabilirsiniz.