Korku Filmi It: Chapter 2’den Yepyeni Fragman Müjdesi

19.07.2019 10:27

Stephen King romanından uyarlanan “IT”in devam filmi niteliğinde olan It: Chapter 2'dan yepyeni bir fragman korku filmi severlerin beğenisine sunuldu. Fragman, dün Comic-Con'da gösterildi.


Yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Andy Muschietti'nin üstlendiği “It: Chapter 2”nun senaryosu ise Gary Dauberman tarafından yazıldı.  Filmin ana karakteri Pennywise’a Bill Skarsgard’ın hayat verdiği “It: Chapter 2”da ayrıca James McAvoyJessica ChastainBill HaderJavier BotetJay Ryan gibi önemli isimler de yer alıyor.

 

Merakla beklenen korku filmi; 2017 yılında vizyona giren ve Maine’in küçük bir kasabasında yaşayan yedi çocuğun, hayatın problemleri, zorbalar ve Pennywise adındaki palyaço şeklini alan canavarla yüzleşmek zorunda kalmasını konu alan It'in devamı niteliğinde… İlk filmden tanıdığımız karakterleri yetişkin olarak izleyeceğimiz It: Chapter 2'da 27 yıl sonra şeytani palyaço Pennywise’ın kasabaya geri dönüşü sebebi ile; kahramanlarımız da çocukken söz verdikleri gibi kasabaya dönerler. 27 yıl sonra bir araya gelen ekipte, her bir karakterin oldukça değişmiş olması sebebiyle, birbirilerini tanımakta da zorlanacakları filmde; bambaşka hayatlar yaşayan eski dostlar yeniden birlikte mücadele etmeyi öğrenecekler.

 

Yeni fragmanını yukardan izleyebileceğiniz It: Chapter 2, 6 Eylül’de beyaz perdede hayranlarıyla buluşacak.