Eski Disney Yıldızı Cameron Boyce Vefat Etti

08.07.2019 10:50
Eski Disney Yıldızı Cameron Boyce Vefat Etti

Jessie ve Descendants gibi popüler Disney yapımlarında rol almış olan Amerikalı genç oyuncu Cameron Boyce, henüz 20 yaşında hayatını kaybetti. Boyce ailesi adına açıklama yapan bir kişi, oyuncunun uykusu sırasında “devam eden bir tıbbi durum” sonucu öldüğünü belirtti.


Açıklamayı yapan kişi, ABC News'e yaptığı açıklamada, ailenin mahremiyetine saygı duyulmasını rica ederek; "Kalbimiz acıyarak bu sabah Cameron'u kaybettiğimizi bildiriyoruz." dedi. Açıklamada; "Tedavi gördüğü tıbbi durumun bir sonucu olan bir nöbet nedeniyle uykusunda vefat etti. Dünya şimdi hiç şüphesiz en parlak ışıklarından birini kaybetmiş oldu. Ama onun ruhu, onu tanıyan ve seven herkesin şefkat ve merhametiyle yaşamaya devam edecek." açıklamalarına da yer verildi.

 

Henüz 20 yaşında hayatını kaybetmiş olmasına rağmen, Boyce on yılı aşkın bir süredir oyunculuk yapıyordu. Bugüne kadar dahil olduğu projeler bir yana, oyuncunun en son HBO’nun yeni dizisi Mrs. Fletcher’ın en önemli karakterlerinden biri olarak boy göstermesi planlanıyordu.