Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu Filminin Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı

08.07.2019 10:56
Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu Filminin Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı

Eşsiz yetenek Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminde başrol oyuncusu olarak yer alan Hayat Van Eck gibi, sporcunun çocukluğunu canlandıran iki minik oyuncuyu da Naim Süleymanoğlu’nun kendisi gibi milli halterci olan kardeşi Muharrem Süleymanoğlu rollerine hazırladı. 10 yaşında halter hayatında üst üste rekorlar kıran Naim Süleymanoğlu’nun çocukluğuna hayat veren oyuncuların canla başla çalıştığı antrenmanlara dair kamera arkası görüntüleri yayınlandı. 

 

Naim Süleymanoğlu'nın haltere başlamadan önce, yani 10 yaşından önce yaşadıklarına yer veren, Bulgaristan’da çevresinin ve arkadaşlarının cesur, zeki ve ufak tefek olduğu için dönemin en sevilen çizgi film kahramanının adıyla, “Kalemendo” olarak hitap ettiği Naim Süleymanoğlu, yıllar içinde başarılarla dolu spor hayatında da onlarca lakap ile anıldı. Ancak bunlar arasında en unutulmazı “Cep Herkülü” oldu. Çekimlerine İstanbul’da devam edilen, yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu’nun oturduğu, senaristliğiniyse Barış Pirhasan’ın üstlendiği Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi de ismini, işte bu çok bilinen ve benimsenmiş olan özel lakaptan aldı.

 

Filmde, sayısız başarısıyla haklı olarak, yalnızca Türk spor tarihinin değil Dünya spor camiasının da  en önemli isimlerinden biri haline gelen, milli gururumuz Naim Süleymanoğlu’nu, yetenekli oyuncu Hayat Van Eck canlandırırken, Süleymanoğlu'nun haltere başladığı zamanları Batuhan Davutoğlu, biraz daha büyük hallerini ise Deniz Ali Cankorur canlandırıyor.