Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (28 Haziran 2019)

28.06.2019 11:24

28 Haziran 2019 haftasında 3’ü Türk yapımı toplam 8 film vizyona giriyor.


Annabelle 3

Kötü ruhların var olup olmadığını araştıran Ed ve Lorraine Warren çifti, oyuncak bebek Annabelle’yi durdurabilmek için onu evlerine getirerek, bir odaya kapatılar. Ancak, Annabelle’i kapattıkları odada bulunan kutsal cam bile onu durdurmaya yetmez. Odadaki diğer kötü ruhları da uyandıran Annabelle ve yeni ortaklarının hedefinde ise çiftin 10 yaşındaki kızı Judy ve arkadaşları vardır.

 

Yesterday

Jack Malik bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Hayatını küçük bir İngiliz kasabasında sürdüren Jack’in ünlü olma hayalleri yavaş yavaş bitmektedir. Her şeyin kötü olduğu anlarda bile, Jack en yakın arkadaşı Ellie tarafından desteklenmektedir. Bir gün aniden tüm dünyada bir elektrik kesintisi yaşanır. Bu gizemli olay sebebiyle Jack bir kaza geçirir ve uyandığı inanılmaz bir şeyle yüzleşir. Dünya üzerinde hiç kimse The Beatles’ı duymamıştır! Ünlü olma hayaliyle yanıp tutuşan Jack, bu durumdan faydalanabileceğini düşünür ve grubun en iyi şarkılarını kendisininmiş gibi söylemeye başlar! Hızla şöhret basamaklarını tırmanırken aslında Jack kaybettiklerinin kazandıklarından fazla olduğunu anlayacaktır.

 

Kahraman Prens Sualtı Maceraları

Sadko, köylü bir ailenin oğludur ama ailesinin diğer üyeleri gibi tarlada çalışmak yerine bütün gün arp çalmak istemektedir. Üstelik arp çalma konusunda da oldukça yeteneklidir. Sadko’nun bu yeteneği farkedildiğinde Prens’in kızı Nastya’nın eş seçme töreninde arp çalması için saraya davet edilir. Olan olur ve Nastya hiçbir talibini beğenmez, gönlü Sadko’ya kayar. Sadko ise saraydan kaçar ve kendisini bir şekilde denizin dibinde bulur. Yanında da saraydan kaçarken arkadaş olduğu papağan Jacob vardır. Sadko ve Jacob’ın heyecanlı deniz altı maceraları izleyiciyi bekliyor.

 

Geçmiş Olsun

Evlendirme makinesi olan Ülfet Teyze tek oğlu Oğuz’un hasretiyle yanıp tutuşmaktadır. Mahallede uçan kuşu bile evlendiren Ülfet Teyze’nin en büyük düşmanı ise Firdevs’tir. Ülfet, Firdevs’in oğlunu da evlendirmiştir fakat Firdevs oğlunun mürüvvetini beğenmemiştir. Bu yüzden Ülfet’e karşı düşmanlık beslemektedir. Ülfet’in oğlu Oğuz yıllar sonra uzun bir izinle Rusya’dan Türkiye’ye gelir. Ülfet ise şu an elinde olan bütün baş göz dosyalarını kapatır ve Oğuz’u bu uzun izinde evlendirip göndermek ister. Firdevs ise savaş baltasını çıkarır ve Ülfet’in bu çabasını baltalamak üzere harekete geçer. Fakat Oğuz, Rusya’dan gittiği gibi gelmiştir. Bu yüzden mahallede Ülfet taraftarları ve Firdevs taraftarları arasında müthiş bir istihbarat savaşı başlamıştır. Mahalleyi ikiye bölen Oğuz’un ise kalbi tek parça değildir. Ülfet ile Firdevs’in amansız savaşında Oğuz’un sakladığı sır durumu daha da içinden çıkılmaz bir duruma doğru sürükleyecektir.

 

Laurel ile Hardy

1930'lu yıllarda çektikleri filmler il üne kavuşmuş olan komedi ikilisi Stan Laurel ve Oliver Hardy, araları açıldıktan sonra kariyerlerini yeniden canlandırmaya çalışırlar. Savaş sonrası Britanya'sında turneye çıkan Laurel ve Hardy'nin karşılaşacağı güçlükler, geçen yıllar ile birlikte daha da çoğalmıştır.

 

İfrit

Naciye ve Gökhan birbirlerini çok sevmektedir. Ancak Gökhan’ın geçirdiği bir kaza sonrası hayatına engelli olarak devam etmesi nedeniyle Naciye’nin ailesi Gökhan’ı istemez. Bu sebeple Naciye, Gökhan’ı terkederek eski sevgilisi Burak’a döner. Gökhan da buna karşılık, Naciye’nin kendisine dönmesi için bir medyuma büyüler yaptırır. Fakat Gökhan’ın bilmediği; Burak’ın da Naciye için aynı büyülerden yaptırdığıdır. Büyüler sebebiyle Naciye bir ölüm makinesine dönüşür ve artık herkes tehlike altındadır.

 

Sahir Deep Web

Uzun süreli bir ilişkiden yeni çıkan Melike, hayatına giren yeni insanlar sayesinde aslında ne kadar güçlü olduğunu anlar. Anccak bu gücü nasıl kullanacağını bilmediğinden, başka bir çıkmaza sürüklenir.

 

Ateşle Oynayanlar

Paris’te babasının kafesinde çalışan Ella’nın sakin ve sıradan bir hayatı vardır; ta ki garson olarak çalışmaya başlayan Abel ile tanışana kadar. Ella’nın Abel’e hissettiği karşı konulamaz çekim, genç kadına Paris’in yeraltı kumarhanelerinin ve heyecan dolu bir dünyanın kapılarını açar.

 

İyi Seyirler Dileriz…