Midsommar Film Setinde Çekilmiş Yeni Kareler Yayınlandı

13.06.2019 10:37
Midsommar Film Setinde Çekilmiş Yeni Kareler Yayınlandı

Son yıllarda izlenme oranları yüksek olduğu için yapımcılar tarafından sık sık üretilen korku/gerilim filmlerinin başarılı örneklerinden biri olan Sundance tasdikli Hereditary’nin yönetmeni Ari Aster, yeni filmi Midsommar’ın setinde çekilmiş yeni kareler yayınladı.

 

2015’te vizyona giren The Witch ve geçtiğimiz sene vizyona giren Hereditary’nin yapım şirketi olan A24’ün desteğiyle hazırlanan Midsommar filminde, yaz tatillerini klasik bir tatil olmaktan çıkarmak için çantalarını toplayıp her sene Kuzey Avrupa’da gerçekleşen geleneksel bir tören olan Yaz Gündönümü Festivali'ne gitmek üzere yola çıkan bir çiftin hikayesini anlatılıyor. Festivalin düşündüklerinden çok daha farklı bir amaca hizmet ettiğini, üstelik son derece korkutucu olduğunu anlamakta biraz geciken kahramanlarımız, hiç istemeden dev bir pagan ayininin ortasına düşerler ve kaçış için ellerinden gelen her yöntemi denemek zorundadırlar.

 

Başrollerini Florence Pugh ve Will Poulter’inin üstlendiği filmde ikiliye Jack Reynor, William Jackson Harper, Vilhelm Blomgran, Archie Madekwe ve Ellora Torchia gibi isimler eşlik ediyor.

 

Filmin, 3 Temmuz’da beyaz perdede olması planlanıyor.