Merakla Beklenen Dizi Carnival Row’dan Yeni Bir Teaser Paylaşıldı

12.06.2019 16:01

Başrollerini Orlando Bloom ve Cara Delevingne’ın paylaştığı orijinal Amazon Prime dizisinden yepyeni bir teaser görücüye çıktı.


30 Ağustos tarihinde, Amazon Prime Video dijital platformu üzerinden izlenebilecek ola neo-noir türündeki “Carnival Row” ilk sezon için 9 bölüm olarak planlandı. Gizemli bir fantastik kurgu üzerine kurulu olan “Carnival Row” Victorian bir dünyada yaşamaya çalışan mitolojik yaratıkların hayatlarını konu ediniyor. İnsanlardan korktukları için, aşık olmaları, uçmaları ve özgürce yaşamaları yasaklanan mitolojik yaratıkların hikayelerini izleyeceğimiz dizinin başrollerini ise Rycroft Philostrate karakteri ile Orlando Bloom ve Vignette Stonemoss karakteri ile Cara Delevingne paylaşıyor. Dizide başrol ikilisine Waj Ali, Leanne Best, Maeve Dermody ve Jamie Harris gibi isimler eşlik ediyor.

 

Merakla beklenen “Carnival Row”un senaryosunu ise “Pasifik Savaşı”, “Titanların Savaşı” ve “Pasifik Savaşı: İsyan  gibi yapımlardan tanıdığımız Travis Beacham kalabalık bir ekip ile birlikte üstleniyor. Dizinin 4 bölümünün yönetmenliği Jon Amiel üstlenirken, Anna Foerster, Andy Goddard ve Paul McGuigan da bazı bölümlerde yönetmen koltuğunda oturuyor. Ayrıca dizinin yapımcı ve senarist kadrosunda Oscarlı yönetmen Guillermo del Toro da bulunuyor.

 

30 Ağustos tarihinden itibaren, internet üzerinden izlenebilecek olan “Carnival Row”dan yayınlanan son teaserı yukarıdan izleyebilirsiniz.