Spider-Man: Far From Home Karakterlerine Bir Bakış

23.05.2019 16:07
Spider-Man: Far From Home Karakterlerine Bir Bakış

Başrolünde Tom Holland’ın olduğu “Spider-Man: Far From Home” karakterlerine ait afişler, filmin sabırsızlıkla bekleyen hayranlarının beğenisine sunuldu.


Yönetmen koltuğunda “Eugene!”, “Palyaço”, “Cop Car”, “Örümcek Adam: Eve Dönüş” gibi yapımlardan tanınan Jon Watts’ın oturduğu “Spider-Man: Far From Home” 5 Temmuz tarihinde beyaz perdedeki yeni alacak!

 

Sony ve Marvel ortaklığında çekilen “Spider-Man: Far From Home”un oyuncu kadrosunda Peter Parker yani Spider-Man rolündeki Tom Holland’a;  Michelle Jones rolünde Zendaya; Happy Hogan rolünde Jon Favreau; Quentin Beck yani Mysterio rolünde Jake Gyllenhaal; Nick Fury rolünde ise Samuel L. Jackson eşlik ediyor.

 

“Spider-Man: Far From Home”da, yaşadığı mahallenin sevilen süper kahramanı olan Spider-Man, Peter Parker olarak en yakın arkadaşları ile Avrupa seyahatine çıkıyor. Spider-Man’i bir süre dinlendirmek isteyen Peter’ın bu planı, istediği gibi gelişmiyor. Bir anda karşısına çıkan Nick Fury ile birlikte şehre dadanan yaratıkları yok etmek için amansız bir mücadeleye girişiyorlar!

 

 5 Temmuz 2019'da vizyona girmesi planlanan “Spider-Man: Far From Home” karakter posterlerini aşağıda sizlerle paylaşıyoruz!