John Travolta ve Morgan Freeman’lı The Poison Rose’dan Yeni Afiş

09.05.2019 15:19
John Travolta ve Morgan Freeman’lı The Poison Rose’dan Yeni Afiş

Merakla beklenen gerilim filminden yepyeni bir afiş sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Francesco Cinquemani, George Gallo, Luca Giliberto’nun birlikte yönettiği “The Poison Rose”un senaryosunu ise "Annemin Yeni Sevgilisi", “Büyük Düğün”, “İntikam Listesi” ve "Oyunun Sonu" filmlerinin senaryosunda da imzası bulunan Richard Salvatore yazıyor.

 

“The Poison Rose”; önemli bir dava için doğduğu yer olan Galveston, Teksas’a dönen, sigara, içki ve kumara düşkünlüğü ile tanınan özel dedektif Carson Philips'in, kayıp bir kadını ararken eski bir mafya babası, üçkağıtçı bir doktor, seksi bir şarkıcı ve onun eski sevgilisiyle yollarının kesişmesini konu alıyor. Üstelik Carson Philips bu esnada kendi geçmişinin rahatsız edici tarafıyla da yüzleşmek zorunda kalıyor.

 

Filmde özel dedektif Carson Philips’i John Travolta; mafya babası Doc’u ise Morgan Freeman canlandırıyor. Filmde usta oyunculara Brendan Fraser, Famke Janssen, Peter Stormare, Robert Patrick, Kat Graham, Claudia Gerini, Nick Vallelonga eşlik edecekler. Ayrıca filmde John Travolta ve Kelly Preston’ın 2000 doğumlu kızları Elle Bleu Travolta da Rebecca Hunt rolünde yer alacak.

 

“The Poison Rose” 24 Mayıs’ta Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyona girecek ancak ülkemizde vizyonda yer alıp almayacağı konusu henüz netlik kazanmadı.