Toy Story 4 Karakterleri İçin Hazırlanan Özel Posterler

06.05.2019 15:04
Toy Story 4 Karakterleri İçin Hazırlanan Özel Posterler

Pixar’ın çok sevilen animasyon serilerinden olan "Oyuncak Hikayesi"nin 4. devam filminden gelen karakterlere özel olarak tasarlanmış posterler heyecan yarattı!

 

Woody ve çetesine yeni katılan oyuncak “Forky”nin, eski ve yeni arkadaşlardan oluşan grup ile gerçekleştirdiği yolculuk, dünyanın bir oyuncak için ne kadar da büyük ve kimi zaman tehlikeli olabileceğini gözler önüne seriyor.

 

Beyaz perdede yayınlanan animasyon serileri içinde en uzun soluklulardan biri sayılabilecek “Oyuncak Hikayesi”nin dördüncü filminde yönetmen koltuğunda oturacak isim Josh Cooley olarak belirlendi. 2017 yılında yönetmenliği üstleneceği kesinleşen ve ismi kamuoyuna duyurulan Josh Cooley, böylece ilk uzun metraj filmine de imza atmış olacak. Tıpkı önceki filmlerde olduğu gibi, serinin yeni filminde de Tom Hanks kovboy Woody'yi; Tim Allen astronot Buzz Işık Yılı'nı; Joan Cusack Jessie'yi; Bonnie Hunt Dolly'yi; Annie Potts Bo Peep'i; Don Rickles Bay Patates Kafa'yı; Jeff Garlin Buttercup'ı; Estelle Harris Bayan Patates Kafa'yı ve Blake Clark ise köpeği seslendirecek.

 

Yeni filmin senaristliğini üstlenen isim ise Stephany Folsom olacak. Filmin müziklerinden ise serinin her filminde aynı görevi üstlenen ve beğenilen Randy Newman sorumlu olacak.

 

"Oyuncak Hikâyesi 4", dünya ile aynı anda ülkemizde de 21 Haziran 2019 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.