Nicole Kidman’ın Yeni Projesi Heyecan Yarattı!

03.05.2019 13:41
Nicole Kidman’ın Yeni Projesi Heyecan Yarattı!

Liane Moriarty’nin romanından uyarlanan “Big Little Lies”da izlediğimiz Nicole Kidman, yine Moriarty’nin romanında uyarlanacak olan “Nine Perfect Strangers”ın başrolünü üstlenecek.


"Big Little Lies" hayranlarına bir müjde daha! Hulu tarafından resmi olarak onaylanan dizi, “Big Little Lies” ekibinin önemli isimlerini yeniden bir araya getirecek. “Nine Perfect Strangers” özel bir sağlık ve bakım merkezinde karşılaşan ve hayatlarını düzene sokmak isteyen 9 yabancı insanın hikayesine odaklanıyor. On günlük özel bir terapi için merkeze gelen 9 yabancıya, merkezin yöneticisi Masha yardımcı oluyor. Ancak bu on günlük süreçte beklenmedik olayların ardı arkası kesilmiyor. Merakla beklenen dizide Masha karakterine Nicole Kidman hayat verecek.

 

Dizinin yapımcıları arasında da yer alan Kidman’a, ayni “Big Little Lies” da olduğu gibi Bruna Papandrea ve David E. Kelley eşlik edecek. 2020 sonbaharında yayınlanmaya başlaması beklenen dizinin senaryosu ise David E. Kelley ve John Henry Butterworth tarafından uyarlanıyor.

 

“Nine Perfect Strangers” hakkında detaylar geldikçe, paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Merakla beklenen “Big Little Lies” ise, 2. sezonu ile 9 Haziran tarihinde HBO ekranlarındaki yerini alacak.