Spider-Man: Far From Home Setinden Yeni Görseller Geldi

19.04.2019 12:43
Spider-Man: Far From Home Setinden Yeni Görseller Geldi

5 Temmuz’da vizyonda seyircisiyle buluşacak olan Spider-Man: Far From Home setinden yeni görseller paylaşıldı.


"Eugene!", "Palyaço", "Cop Car", "Örümcek Adam: Eve Dönüş" gibi yapımlardan tanınan Jon Watts’ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Spider-Man: Far From Home", Sony ve Marvel ortaklığında çekiliyor. Merakla beklenen filmde Peter Parker yani Spider-Man’e Tom Holland; Michelle Jones’a Zendaya; Happy Hogan’a Jon Favreau; Quentin Beck yani Mysterio’ya Jake Gyllenhaal; Nick Fury’e ise Samuel L. Jackson hayat veriyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Cobie Smulders, Marisa TomeiMichael KeatonLaura Harrier gibi isimler de yer alıyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Avrupa manzaralı posterleri paylaşılan film "Spider-Man: Far From Home" izleyicisine ufak çapta bir dünya turu yaptıracak gibi görünüyor. "Spider-Man: Far From Home"da, yaşadığı mahallenin sevilen süper kahramanı olan Spider-Man, Peter Parker olarak en yakın arkadaşları ile Avrupa seyahatine çıkıyor. Spider-Man’i bir süre dinlendirmek isteyen Peter’ın bu planı, istediği gibi gelişmiyor. Bir anda karşısına çıkan Nick Fury ile birlikte şehre dadanan yaratıkları yok etmek için amansız bir mücadeleye girişiyorlar!

 

5 Temmuz 2019'da vizyona girmesi planlanan "Spider-Man: Far From Home" setinden gelen son görselleri aşağıda bulabilirsiniz!