Good Omens Dizisinden Yeni Bir Klip Görücüye Çıktı

17.04.2019 15:20

31 Mayıs 2019’da Amazon Prime üzerinden izleyiciyle buluşacak olan fantastik komedi dizisi Good Omens’tan “Lullaby” (Ninni) adında yeni bir klip yayınladı.


Neil Gaiman ve Terry Pratchett’ın aynı adlı romanından uyarlanan Good Omens, insanlık kavramı üzerinden dini dogmaları hicvediyor. Merakla beklenen dizi, dünyanın sonu fikrinden hiç hoşlanmayan Aziraphale ve Crowley adlı iki meleğin hikayesine odaklanıyor. Dünyanın sonunun gelmemesi için mücadele verecek olan iki melekten Aziraphale'i Masters Of Sex'ten tanıdığımız Michael Sheen ve Crowley'i Doctor Who yıldızı David Tennant canlandıracak.

 

Çekimleri Birleşik Krallık ve Güney Afrika’da gerçekleşen dizinin oyuncu kadrosunda Adria Arjona, Brian Cox, Benedict Cumberbatch, Ilan Galkoff, Frances McDormand, Sam Taylar Buck, Simon Merrels gibi isimler de yer alıyor.

 

İlk sezonu 6 bölüm olarak planlanan Good Omens’ın yönetmenliğini ise Douglas Mackinnon üstleniyor. Merakla beklenen diziden yayınlanan son klip olan "Lullaby"ı yukarıdan izleyebilirsiniz.