Jetgiller'in Dizisi ve Filmi İçin Hazırlıklar Başladı!

07.04.2019 19:43

Günümüzde hala takipçileri bulunan, 1962'de Hanna-Barbera yapım şirketince ABC kanalına sunulan klasik çizgi film Jetgiller (The Jetsons)'in çağa ayak uydurarak dizi ve film uyarlamalarının yapılmasına karar verildi.

 

Karısına ve çocuklarına son derece düşkün olan George Jetgil; tüm ev işlerini robot Rosie’ye yaptıran, para harcamayı çok seven Jane Jetgil; erkeklerin gözdesi aklı beş karış havada genç ve güzel Judy Jetgil; oyun meraklısı Elroy Jetgil; uzay yürüyüşüne bayılan sadık köpek Astro; eski olmasına rağmen değiştirilmesi gündem dışı olan yardımsever robot Rosie ve Jetgil ailesinin diğer dostları… Hepsi özellikle 90'lar kuşağının gamsız ve lüks bir uzay hayatının hayallerini kurmasının sebepleri. 

 

1962-1963 yılları arasında dizinin yayınlandığı kanal olan ABC, Jetgiller (The Jetsons) aksiyon dizisi hakkında bir duyuru yaptı. Dizinin yayınlanacak olan pilot bölümü Geleceğe Dönüş (Back to the Future) serisinin ünlü yönetmeni Robert Zemeckis tarafından yönetilecek. Çekimlerine 2019 sonunda ya da Mart 2020’de başlanması planan dizinin yanı sıra Warner Bros. da, The Jetsons animasyon filmini hazırlıyor.