Merakla Beklenen J.T. LeRoy’dan İlk Fragman Paylaşıldı

05.04.2019 21:17

 Prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan J.T. LeRoy’un başrollerini Kristen Stewart ve Laura Dern paylaşıyor.


Bir biyografi olan J.T. LeRoy’un yönetmen koltuğunda Ben,Michael, King Cobra, Welcome The Stranger yapımlarından tanınan Justin Kelly oturuyor. Başrollerinde ise Alacakaranlık film serisi ile yakından tanıdığımız Kristen Stewart ve Benim Adım Sam, Jurassic Park, Zor Baba yapımarından tanıdığımız Laura Dern yer alıyor. J.T. LeRoy’da başroldeki yıldızlara Diane Kruger, Jim Sturgess, Courtney Love, ve Kelvin Harrison Jr. gibi isimler de eşlik ediyor.

 

Oldukça dramatik bir biyografi olan filmde, edebiyat dünyasının en büyük skandallarından biri gözler önüne seriliyor. Yazar Laura Albert’ın hayatına odaklanan filmde, Albert’ın sahte bir isimle kitap yazmasının hayatını nasıl etkilediğini göreceğiz. Film, Laura Albert’ın kullandığı J.T. isminin arkasında kendisine nasıl sıfırdan bir hayat kurduğunu ve sahte isimle kendisine yarattığı karaktere ışık tutuyor. Yazar, bilinmeyen bir kimlikle ve tanınmayan biri olarak istediğini yazmak konusunda kendisini oldukça rahat hissedecektir. Laura Albert’in, J.T. LeRoy olarak yazdıklarının beğenilmesi sonucunda ise basın J.T. LeRoy’la röportaj yapmak ister ve olaylar karışır.

Amerika’daki izleyicileriyle 26 Nisanda buluşacak olan J.T. LeRoy’un ülkemizdeki vizyon tarihine dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

 

J.T. LeRoy filminden yayınlanan fragmanı yukardan izleyebilirsiniz.