İnteraktif Dizi You vs. Wild’dan Türkçe Fragman

02.04.2019 11:49

10 Nisan 2019’da Netflix dijital platformu üzerinden izleyicilerle buluşmaya hazırlanan You vs Wild’dan Türkçe fragman geldi.


İnteraktif film Black Mirror: Bandersnatch’in gördüğü büyük ilgiden sonra, benzer formattaki You vs Wild dizisi 8 bölüm olarak izleyicinin beğenisini sunulacak. You vs. Wild’da “hayatta kalma uzmanı” olarak tanınan Bear Grylls, izleyiciler tarafından yönlendirilebilecek. Karşılaştığı durumlarda izleyiciye iki tercih sunulacak ve Bear Grylls, izleyicinin tercihi yönünde harekete geçecek.

 

Bakalım Netflix izleyicisi, yıllardır Discovery Channel’da yaptığı Man vs. Wild ismindeki doğada hayatta kalma programıyla, kendine has bir hayran kitlesine sahip olan Bear Grylls’in macerasına ortak olmaktan hoşlanacak mı?

 

Rol alacağı yeni interaktif dizisi için riskin yüksek olduğunu belirten Bear Grylls, ayrıca türünün ilk örneği olacak bu yapımda olmakta gurur duyduğunu ve izleyicilerinin onun yerinde olarak doğayı keşfedecek olmalarının oldukça heyecan verici olduğunu belirtti.

 

You vs. Wild, izleyicisiyle 10 Nisan 2019’da Netflix dijital platformu üzerinden buluşacak. Merakla beklenen interaktif dizinin ilk Türkçe fragmanını haberin üst tarafında bulabilirsiniz.

 

Netflix Nisan 2019 Rehberi'neyse buradan ulaşabilirsiniz.