The Dead Don't Die’dan Fragman ve Afiş Sürprizi

02.04.2019 11:11

Merakla beklenen Jim Jarmusch filmi The Dead Don't Die 14 Haziran 2019’da izleyiciyle beyaz perdede buluşmaya hazırlanırken, filmden ilk fragman ve afiş beğeniye sunuldu.


2016 yılında vizyona giren Paterson ile büyük övgüler toplayan bağımsız yönetmen Jim Jarmusch’un merakla beklenen filmi The Dead Don’t Die huzurlu Centerville kasabasında geçiyor ve film, bu huzurun ölülerin mezarlarından yükselmeye başlaması ve kasaba halkının kendisini bir zombi sürüsüyle savaşırken bulması ile son buluşunu konu alıyor.

 

Yıldız dolu oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine toplayan The Dead Don’t Die’da Adam Driver, Tilda Swinton, Bill Murray, Selena Gomez, Chloë Sevigny, Caleb Landry Jones ve Steve Buscemi gibi başarılı isimler rol alıyor.

 

Mayıs ayında 72.'si düzenlenecek olan Cannes Film Festivali'nde yarışacak ve prömiyerini gerçekleştirecek filmin yayınlanan ilk fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

 

14 Haziran 2019'da vizyonda kendisine yer bulacak olan zombi filmi The Dead Dont Die’ın posterini ise aşağıda görebilirsiniz.