Disney, X-Men Filmlerini Hayata Geçiriyor Mu?

01.04.2019 17:49
Disney, X-Men Filmlerini Hayata Geçiriyor Mu?

Disney ve 20th Century Fox’un anlaşmasının ardından, X-Men filmleri merak ediliyordu. Filmler hayata geçecek mi?

 

Disney ve Fox arasındaki anlaşmanın ardından iki tarafın da birçok devam filmi hakkında projeleri konuşuluyordu. Bunlardan en çok merak edileni ise, kuşkusuz X-Men filmleriydi. İlk sırayı alan ‘Gambit’ hakkındaki belirsizlik bulutları ise, görünüşe göre dağılmaya başladı. Başarılı oyuncu Channing Tatum’un baş karaktere hayat vermesi planlanan proje hakkında, Disney’in CEO’su önemli bir açıklamada bulundu.

 

Disney CEO’su olan ve “X-Men: Dark Phoenix” filminin yönetmen koltuğunda oturan Simon Kinberg, açıklamasında Fox’un tüm filmlerinin değerlendirildiğinden söz etti. Channing Tatum'un Gambit olması fikrini sevdiğini söyleyen Kinberg, Tatum’un bu rolü oynamak için doğduğunu düşündüğünü ve filmin gerçekleşmesini umut ettiğini söyledi.

 

Kinberg, geçtiğimiz aylarda ise Deadpool’un devam filmlerinin geçeceğine işaret etmiş ve başroldeki Ryan Reynolds’un paylaşımıyla da Deadpool’un yeni hikayelerinin Disney bünyesinde geliştirildiği haberleri de yansımıştı. ‘Gambit’ filmi ile ilgili ortaya atılan iddialardan bir tanesi de, filmin Amazon’da yayınlanması ihtimali oldu.