Batman'in Yönetmeni Serinin Yeni Filminin Logosunu Açıkladı

01.04.2019 16:47
Batman'in Yönetmeni Serinin Yeni Filminin Logosunu Açıkladı

Ünlü yönetmen Matt Reeves, DC Comics'in efsanevi kahramanlarından biri olan "The Dark Knight", "Caped Crusader" ve en bilinen adıyla Batman'in doğum gününü kutlayan bir paylaşımın ardından yeni Batman filminin resmi logosunu da sundu.


Batman tutkunlarının yaklaşmakta olan yeni film hakkında en küçük detayı bile sabırsızlıkla takip ettiği şu günlerde, Reeves ilk bakışta masum bir doğum günü kutlamasına benzer tweetiyle, serinin hayranlarını adeta havalara uçurdu. 

 

2021'de yayınlanması beklenen yeni Batman filmi The Batman'in senarist kadrosunda Ben Affleck, Bill Finger ve Bob Cane gibi isimler yer alırken filmin yönetmenliğini Maymunlar Cehennemi serisinden tanıdığımız yönetmen Matt Reeves üstlenecek. Filmin kadrosunda ise henüz kesinleşen bir isim yok.

 

Reeves, Twitter hesabından paylaştığı gönderide, Batman'ın ilk ikonik görüntüsü olan Dedective Comics’in 27. sayısında yayınlanan görüntüyü, yani her şeyi başlatan çizgi romanın kendi kişisel kopyasını gösteriyor. Ancak, arka plana baktığınızda daha da merak uyandırıcı bir şey göreceksiniz: Batman senaryosunun bir kopyası gibi görünen şey, odak noktasının dışında kalmış olsa da dikkatli bakıldığında, Batman çizgi roman logosunun orijinal versiyonuna benzeyen bir logo görüntüsü çiziyor.