Uma Thurman ve Tony Goldwyn’li Chambers’tan Yeni Görseller Görücüye Çıktı

28.03.2019 13:22
Uma Thurman ve Tony Goldwyn’li Chambers’tan Yeni Görseller Görücüye Çıktı

Netflix’in yeni korku dizisi Chambers, ilk sezonu ile 26 Nisan tarihinde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanırken, diziden yeni görseller paylaşıldı.


Chambers, bir kalp krizi geçirip, sağ kurtulan Sasha’nın öyküsünü konu ediniyor. Hayatı bir donörün kalbi sayesinde kurtulan kadın, aslında düşündüğü kadar da şanslı olmadığını anlayacaktır. Aklını hayatını kurtaran kalbin sahibinin ölüm sebebine takan Sasha, bir takım tuhaf durumlar yaşaması ile beraber büyük bir kabusa sürüklenecektir.

 

Sasha karakterine Sivan Alyra Rose’un hayat verdiği dizide, kalp bağışı yapan Becky karakterini ise  Lilliya Reid canlandıracak. Dizide, ünlü oyuncu Uma Thurman ise Becky’nin annesi rolüyle izleyiciyle buluşurken, babası rolünde ise Tony Goldwyn yer alacak. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda High Strung, The Beat Beneath My Feet ve Şeytan Tüyü yapımlarından Nicholas Galitzine ile Fist Fight, White Girl ve The Archer yapımlarından Kyanna Simone de bulunuyor. Ek olarak Lilli Kay, Sarah Mezzanotte ve Griffin Powell-Arcand gibi oyuncular da dizide beyaz ekranda göreceğimiz isimlerden olacak.

 

Leah Rachel’ın yarattığı ve senaryosunu yazdığı Chambers’ın ilk sezonu 10 bölüm olarak Netflix izleyicisiyle buluşacak.

 

Diziden yayınlanan görselleri aşağıda görebilirsiniz.