Merakla Beklenen Animasyon Filmi Oyuncak Hikayesi 4’ten Yeni Fragman Geldi

27.03.2019 17:35

21 Haziran 2019 tarihinde vizyonda sevenleriyle buluşacak olan Disney animasyonu Toy Story 4’ten yeni bir fragman daha izleyicilerin beğenisine sunuldu.


Merakla beklenen animasyon filminin yönetmen koltuğunda Yukarı Bak, Small Fry, George& A.J., Oyuncak Hikayesi ve Oyuncak Hikayesi 2 gibi sevilen yapımların da yönetmen koltuğunda oturan Jonh Lasseter oturuyor. Filmin seslendirmesinde ise ünlü oyuncu Tom Hanks’e, Tim AllenJoan CusackPatricia Arquette, Bonnie Hunt, Wallace Shawn, Bud Luckey, Lori Allan, John Ratzenberger gibi önemli oyuncular eşlik ediyor.

 

1995 yılında Pixar Animasyon Stüdyoları'nca çekilen ilk filmi ile dünyanın ilk bilgisayar animasyonu ünvanına kavuşan Oyuncak Hikayesi'nin ikinci filmi 1999 ve üçüncü filmi 2010 yılında sinemaseverlerle buluştu.

 

Oyuncak Hikayesi 4’te Woody, Buzz Lightyear ve arkadaşları ile 9 yıl aradan sonra sinema perdesinde buluşacak ve aralarına yeni katılan Forky ile de tanışacağız. Ekibin yeni üyesiyle, daha eğlenceli ve daha heyecanlı maceraları izleyeceğimiz Oyuncak Hikayesi 4’ün senaryosunu ise John Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter ve Lee Unkrich'in yer aldığı bir ekip kaleme alıyor.

 

Merakla beklenen filmin yayınlanan son fragmanını yukardan izleyebilirsiniz.

 

Oyuncak Hikayesi 4’ün yayınlanan ilk uzun fragmanını izlemek için ise buraya tıklayabilirsiniz.