Dünya Prömiyerini 69. Berlin Film Festivali’nde Yapan Mr. Jones’tan Yeni Görseller

26.03.2019 10:55
Dünya Prömiyerini 69. Berlin Film Festivali’nde Yapan Mr. Jones’tan Yeni Görseller

Yönetmenliğini Agnieszka Holland’ın üstlendiği Mr.Jones, 38. İstanbul Film Festivali’nde izleyicilerle buluşacak.


Yeni görselleri yayınlanan ve merakla beklenen Agnieszka Holland filmi Mr. Jones, 1930’lu yıllarda Gallerli bir gazetecinin, Sovyetler Birliği’nde yaşanan sefaleti Batı medyasına yansıtmasını konu alıyor. Senaryosunu Andrea Chalupa’nun kaleme aldığı film, gazeteci Gareth Jones’un gerçek yaşam öyküsünü anlatıyor. Gareth Jones’un hayatının George Orwel’in kült kitabı Hayvan Mezarlığı’na da esin kaynağı olduğu biliniyor.

 

69. Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı adaylığı kazanan Mr. Jones, 5-16 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 38. İstanbul Film Festivali’nde sinemaseverlerle buluşacak.

 

Filmde, Gareth Jones’a Zafere Hücum, Aşk Dersi, Çizgi Ötesi ,War and Peace ve Lady Chatterley’s Lover gibi yapımlardan tanıdığımız James Norton hayat veriyor. James Norton’a Vanessa Kirby, Peter Sarsgaard, Joseph Mawle, Michalina Olszanska ve Kenneth Cranham gibi önemli isimler eşlik ediyor.

 

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği film, 38. İstanbul Film Festivali’nin "Dünya Festivallerinden" bölümünde, 5-16 Nisan 2019 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

 

Mr. Jones’tan yayınlanan yeni fotoğrafları aşağıda görebilirsiniz.