Taylor Schilling Başrollü Family Filminden İlk Fragman

19.03.2019 22:02

Laura Steinel'in yazıp yönettiği, heyecanla beklenen komedi filminden ilk fragman geldi.


Netflix’te yayınlanan Orange is The New Black dizisi ile yıldızı parlayan aktrist Taylor Schilling başrolünde yer aldığı Family filminde kariyer odaklı ve hayatını bu şekilde yaşamaktan keyif alan Kate Stone karakterine hayat veriyor. Kate Stone, toplumdan kendini soyutlamış, bireysel bir hayatı tercih etmiş bir kadındır. Öyle ki; erkek kardeşiyle bile uzun süredir görüşmemektedir. Bir gün, Kate’in erkek kardeşi bir günlüğüne, Bryn Vale’in canlandırdığı yiğeni Maddie’ye bakmasını ister. Kate’in isteksiz olarak kabul ettiği bu teklif, bir günle sınırlı kalmaz, bir haftaya dönüşür. Kate hayatının düzeninin bozulmasından şikayetçiyken, aslında Maddie ile muhteşem bir bağ kurmaya başladıklarını farkeder.

 

Prömiyerini South by Southwest Film Festivali’nde yapan filmin oyuncu kadrosunda 2016 yapımı Hayalet Avcıları ve Aptallar Çetesi yapımlarından Kate McKinnon, 3 dalda Oscar Adayı If Beale Street Could Talk ve Dul Kadınlar yapımlarından Brian Tyree Henry, Fargo ve The House yapımlarından Allison Tolman ve Shameless ve Jurassic World yapımlarından Eric Edelstein gibi isimler de yer alıyor.

 

İlk fragmanı yayınlanan film, 19 Nisan tarihinde Amerika’da vizyondaki yerini alacak ancak ülkemizdeki vizyon tarihi halen netlik kazanmadı.