Guy Ritchie'nin Aladdin Filminden İlk Uzun Fragman Yayınlandı

13.03.2019 11:16

Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu, tüm dünyanın merakla ve heyecanla beklediği Aladdin filminden ilk uzun fragman yayınlandı. 

 

Will Smith'in ikonik Disney karakteri, mavi bir cin olan Genie'ye hayat verdiği, Disney'in 1992 yapımı Aladdin animasyonunun live-action olarak tekrardan yorumlandığı 2019 yapımı Aladdin filminden yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Filmin vizyona girmesine birkaç ay kala, filmden yeni ve uzun bir fragman yayınlandı.

 

Sherlock Holmes serisi ile tanınan İngiliz yönetmen Guy Ritchie'nin yönetmenliğini yaptığı filmde, Aladdin karakterine Mısırlı oyuncu Mena Massoud hayat verirken, Aladdin'in biricik aşkı Prenses Jasmine'i ise Naomi Scott canlandıracak. 

 

Agrabah pazarlarından yiyecek çalarak geçinmesine rağmen altın gibi bir kalbi olan Aladdin'in hayatı, Harikalar Mağarası'nda bulduğu sihirli lamba ve 3 dileğini gerçekleştirecek lamba cini ile tamamen değişecektir. Aladdin'in, babası tarafından başka biriyle evlendirilmeye zorlanan Prenses Jasmine'e kavuşmaya çalışacağı, zorluklarla dolu bu macerayla 24 Mayıs 2019 tarihinde buluşacağız.