Seth Rogen Yapımı Good Boys’dan Kırmızı Bantlı Fragman

12.03.2019 13:11

 

6 Eylül 2019 tarihinde vizyona girecek olan 18+ komedi filmi Good Boys fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu.


Good Boys, okuldan kaçıp, kendilerine farklı eğlenceler yaratan 12 yaşındaki üç erkek çocuğunun hikayesini anlatıyor. İronik olan kısmı ise, 12 yaşındaki üç çocuğun başrollerinde yer aldığı filmin 18 yaş altının izlemesi için uygun olmaması… Zorbalık karşıtı mesajlar barından film, fragmanın başında da vurgusunu yaptığı bu ironisiyle de oldukça adından söz ettireceğe benziyor.

 

Senaryosunu,  Kötü Öğretmen, Year One ve The Office yapımlarından kalemine aşina olduğumuz Gene Stupnitsky ve aynı yapımlarda kendisine eşlik eden Lee Eisenberg’in yazdığı Good Boys’un, yönetmen koltuğunda ise senaryoda da imzası olan Gene Stupnitsky oturuyor.

 

Başrollerini çocuk oyuncular Jacob Tremblay(Max), Keith L. Williams (Luca) ve Brady Noon(Thor)’un paylaştığı komedi filmi, oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor.  Kadrosunda Molly Gordon, Lil Rey Hower, Millie Davice, Chance Hurstfield, Enid Raye Adams, Lina Renna, Matt Ellis gibi isimlerin de yer aldığı Good Boys’un yapımcılığını ise Seth Rogen ve James Weaver üstleniyor.

 

11 Mart tarihinde South by Southwest Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan Good Boys, 16 Ağustos’ta Amerika’da, 6 Eylül’de de ülkemizde vizyonda yer bulacak.