Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya, Dünyayı Sallıyor

26.02.2019 14:17
Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya, Dünyayı Sallıyor

İlk filmiyle iki Oscar adaylığı almış olan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisinin üçüncü filmi Gizli Dünya (How To Train Your Dragon 3: The Hidden World) $55.5 milyonla kayda değer bir açılış yaptı.


Dünya genelinde daha önceden birçok ülkede vizyona giren film, global olarak şu an için $275 milyonluk gişe başarısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Alita: Savaş Meleği ve Lego Filmi 2 gibi yapımları gerisinde bırakan film, ABD Box Office’in zirvesine yerleşmiş durumda.

 

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisinin önceki filmlerinden tanıdığımız Hıçgıdık ve Dişsiz’in mükemmel dostluğunu yine merkezinde tutan filmde ejderhaların değişmekte olan fantastik dünyasını izleyeceğiz. Serinin üçüncü filmi, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 3: Gizli Dünya’da Hıçgıdık'ı Berk adasındaki köyün şefi olarak görüyoruz. Köyde artık ejderhalar ve vikingler uyum içinde, birlikte yaşıyorlar. Ancak Hıçgıdık'ın sadık ejderha arkadaşının dikkati, Gecenin Öfkesi isimli büyüleyici yeni bir ejderhanın üzerine kayar ve yeni maceralar başlar.

 

Filmin yönetmen koltuğunda ise, serinin önceki filmlerinden ve Lilo ve Stitch’ten tanıdığımız Dean DeBlois oturuyor.