Tom Hanks ve Paul Greengrass Yeniden Bir Arada

08.02.2019 17:44
Tom Hanks ve Paul Greengrass Yeniden Bir Arada

Daha önce, 2013 yapımı Captain Philips filminde birlikte çalışan Tom Hanks ve Paul Greengrass’ın yeniden bir araya geldikleri “News Of The World” için nefesler tutuldu.

Paul Greengrass, Amerikan İç Savaş'ını konu alan, dram filmi News of The World filminin başrolü için Tom Hanks ile anlaştı. Filmin kadrosundaki diğer isimler henüz açıklanmamış olsa da, ikilinin daha önce birlikte çalıştıkları Captain Philips, 6 dalda Oscar adaylığı almış olduğundan, bu birliktelik sinemaseverlerin dikkatlerini üzerine çekiyor. News of The World’ün senaryosunu ise, Lion filminden aşina olduğumuz Luke Davis’in kaleme alacak olması da sinemaseverleri heyecanlandıracak başka bir unsur olarak karşımıza çıkıyor.

Amerikan iç savaşını konu alacak olan News of The World’ün,  2016'da Paulette Jiles tarafından kaleme alınıp yayınlanan aynı isimli kitaptan uyarlanacağı biliniyor, ancak filmin ne zaman izleyiciyle buluşacağına dair henüz bir bilgilendirme bulunmuyor. 

News of The World kitabı, Amerikan iç savaşının ardından olup biteni dünyaya duyurmak için Texas'a seyahat eden bir haber muhabirinin hikayesine değiniyor. Eşini kaybetmiş bir adam olan Kaptan Jefferson Kyle Kidd, 10 yaşındaki yetim bir kıza seyahatinde eşlik ediyor ve bu esnada kendi kızıyla ilişkisindeki sorunlara da farklı bir açıdan bakabiliyor.