'The Handmaid's Tale' Dizisinin Üçüncü Sezonundan İlk Tanıtım Videosu Geldi

04.02.2019 18:38

Hulu ve MGM'in sevilen dizisi The Handmaid's Tale'in üçüncü sezon teaser'ı, dün gerçekleşen Super Bowl finalinde yayınlandı.


Margaret Atwood'un 1985 tarihli distopya romanına dayanan ve Bruce Miller'ın televizyon için yeniden yazdığı The Handmaid's Tale dizisi üçüncü sezonuyla Hulu ekranlarına dönmeye hazırlanıyor. Dizinin başrolünde Elisabeth Moss yer alıyor. İlk iki sezonu ile şimdiye kadar iki Altın Küre ve 11 Emmy ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül kazanan yapımın kadrosunda Joseph Fiennes, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski, Madeline Brewer, Ann Dowd, Max Minghella, Christopher Meloni ve Elizabeth Reaser gibi isimler bulunuyor. Yeni sezonun prömiyer tarihi ise şimdilik bilinmiyor. 

 

Distopik bir düzende geçen dizi, kadınları sadece üreme aracı olarak gören bir dünyanın hikayesini anlatıyor. Geçtiğimiz sezonda ana karakter Offred’in hamileliğini ve Offred’in henüz doğmamış çocuğunu tehlikelerden korumaya çalışmasını izlemiştik. Yeni sezonun yönetmen kadrosunda, Türk yönetmen Deniz Gamze Ergüven de bulunuyor. Ergüven, 2015 yılında çektiği Mustang ile Cannes'da büyük ilgi görmüş, film Fransa'nın Oscar adayı olarak En İyi Yabancı Film Oscarı'na aday olan beş filmden biri olmuştu. Yönetmen, BAFTA ödüllü bağımsız film yöntmeni Amma Asante ve ilk iki sezonda çeşitli bölümleri yöneten Dania Reid, Colin Watkinson, Mike Barker ve Rebecca Thomas ile birlikte yönetmenlik yapacak.