Yeni 'Mission Impossible' Filmleri Geliyor!

17.01.2019 17:28
Yeni 'Mission Impossible' Filmleri Geliyor!

Mission Impossible: Rogue Nation ve Mission Impossible: Fallout filmlerinin yönetmeni Christopher McQuarrie, iki yeni Mission Impossible filmi için anlaşmak üzere.


Mission Impossible serisine 'Rogue Nation' ve 'Fallout' filmleriyle dahil olan Christopher McQuarrie, yeni MI filmlerinde de yönetmen ve senarist olarak yer alacak. Seriye yeni bir ivme ve yüklü bir box office başarısı kazandıran McQuarrie, iki yeni film için anlaştı. Serinin yedinci ve sekizinci filmleri olacak bu filmler, McQuarrie'nin imzasını taşıyan üçüncü ve dördüncü film.

 

Tom Cruise'un karizmatik, aksiyon adamı Ethan Hunt rolünü üstlendiği Mission Impossible serisi, Hunt'ın barışı ve dünya düzenini korumak için bazı numaralar, manipülasyonlar ve bazen de sadece kas gücünü kullandığı aksiyon filmleriyle sevenlerine büyük keyif veriyor. McQuarrie, ilk olarak dünya çapında 682 milyon dolar hasılat elde eden, 2015 yapımı beşinci film Rogue Nation ile seriye katıldı. Sonra da serinin tarihinde ilk kez ikinci bir film çeken ilk yönetmen olma ünvanını kazanarak Fallout ile geri döndü. Bu film aynı zamanda yılın en ünlü stüdyo filmlerinden biriydi ve bu Pazar Critics Choice Awards'da En İyi Aksiyon Filmi Ödülü'nü kazandı. 

 

McQuarrie'nin çekeceği yeni filmlerin 2021 ve 2022 yılında vizyonda olması planlanıyor. DC'nin yeni Superman filmi "Man of Steel 2"yi McQuarrie'nin çekmesi planlanmıştı ancak kendisi MI filmleri yüzünden yoğunlaşacak programını öne sürerek bu projeden çekildi.