Başrollerini Dev Patel ve Armie Hammer'ın Paylaştığı 'Hotel Mumbai'nin Yeni Fragmanı Çıktı

10.01.2019 18:59

Armie Hammer ve Dev Patel, Hotel Mumbai'den gelen yeni fragmanda teröristler tarafından kapana kıstırılıyor.

 

2008 yılının Kasım ayında Hindistan'ın Mumbai kenti, terörist grup Lashkar-e-Taiba tarafından yapılan çok sayıda saldırıya maruz kaldı. Anthony Maras'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu Hotel Mumbai, bu gerçek hikayeden yola çıkarak teröristler tarafından kuşatılan Taj Hotel'e yapılan saldırıyı merkezine alıyor. Binada bulunan çok sayıda konuk, personel ve saldırılar sonucu binaya sığınan insanlar, otele girmeyi başaran teröristlerin silahlı saldırısı sonucu tehlikeli saatler geçirir. 

 

Oscar ödüllü Slumdog Millionaire ve Lion filmleriyle tanınan Dev Patel, hamile eşi ve çocuğunun geçimini sağlamak için otelde çalışan bir görevliyi canlandırıyor. Bu karakter geride bıraktığı ailesine rağmen, otelde kalmayı ve müşterilerinin can güvenliğini sağlamayı tercih eder. Call Me By Your Name filminin yıldızı Armie Hammer ise ailesiyle birlikte otelde mahsur kalan ve onları korumak için zor seçimler yapmak zorunda olan bir adam rolünde yer alıyor. Filmin kadrosunda Nazanin BoniadiJason IsaacsAnupam KherAngus McLarenNatasha Liu Bordizzo ve Tilda Cobham-Hervey de bulunuyor.

 

Dünya prömiyerini geçen yılki Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan filmin senaryosunu Happy Feet animasyonunun senaristi John Collee ve Anthony Maras kaleme alıyor. ABD’de 22 Mart 2019‘da vizyona girecek olan filmin Türkiye için gösterim tarihi henüz bilinmiyor.