Michael Pena Komedi Filmi 'Lexi'de Adam Devine'a Katılıyor

07.01.2019 16:13
Michael Pena Komedi Filmi 'Lexi'de Adam Devine'a Katılıyor

Michael Pena, Adam Devine ve Alexandra Shipp'in başrollerini paylaşacağı duyurulan CBS Films komedisi Lexi'nin kadrosuna katıldı.


The Hangover'ın BAFTA adayı senaristleri Jon Lucas ve Scott Moore tarafından yönetilecek olan bağımsız filmde, yapımcılığı Emmy adayı Suzanne Todd üstleniyor. Çekimler ise 15 Şubat'ta San Francisco'da başlayacak. Pena, şimdilerde Netflix orijinal dizisi Narcos: Mexico'da bir DEA ajanını oynuyor. Bu yıl Dora The Explorer filminde de izleyeceğimiz Meksikalı oyuncu, son olarak Clint Eastwood tarafından yönetilen The Mule filminde de yine bir DEA ajanını oynamıştı.

 

Lexi'de, Adam Devine akıllı telefonunu hayatındaki her şeyden daha çok seven bir adamı canlandıracak. Alexandra Shipp ise bu karakterle romantik bir ilişki içindedir ancak sevgilisinin akıllı telefon bağımlılığı kısa sürede ilişkiyi mahvedebilir! Devine son dönemde Netflix için yer aldığı Game Over, Man! ve When We First Met gibi komedi filmleriyle oldukça göz önünde. Genç oyuncu ilerleyen dönemde The Righteous Gemstones isimli, çekimleri hala süren bir komedi dizisinde de yer alacak. Alexandra Shipp'i ise X-Men: Dark Phoenix'teki Storm rolüyle izleyeceğiz.