CW ‘Batwoman’ın Pilot Bölümü İçin Sipariş Verdi

04.01.2019 17:51
CW ‘Batwoman’ın Pilot Bölümü İçin Sipariş Verdi

Amerikan CW kanalı, süper kahraman dizisi "Batwoman" için siparişini verdi. Evet, Batwoman gerçekten de geliyor.

 

CW, “Orange Is the New Black” dizisinden tanıdığımız Ruby Rose'un başrolünde yer alacağı Batwoman dizisi için pilot bölüm sipairşi verdi. DC evrenininin kadın süper kahramanlarından olan Batwoman'ın dizi uyarlamasında "The Vampire Diaries”in yürütücü yapımcısı Caroline Dries, yazar ve yürütücü yapımcı olarak yer alacak. Greg Berlanti ve Sarah Schechter da Berlanti Productions aracılığıyla yürütücü yapımcılığı üstleniyorlar. Televizyon dünyasında dizilere çektiği pilot bölümlerle tanınan David Nutter ilk bölümün yönetmen koltuğuna oturacak. Avusturalya yerlilerinden olan Ruby Rose, Amerikalı izleyicilerin dikkatini ilk olarak Orange Is The New Black dizisindeki Stella rolüyle çekti. Beyaz perdede ise Resident Evil: The Final Chapter, xXx: Return of Xander Cage, John Wick: Chapter 2 ve Pitch Perfect 3 filmlerinde yer aldı.

 

Kate Kane'in gizli kimliği olan Batwoman'ın bu son versiyonu, lezbiyen ve eğitimli bir dövüşçü olarak tanımlanıyor. CW'nun ilk duyurusuna göre, Gotham sokaklarında adaleti sağlamaya çalışan Kane önce kendi şeytanlarını alt etmeyi başarmalıdır. Rose, ilk olarak geçen ay CW’nun “Supergirl”, “Flash” ve “Arrow” dizilerini birbirine bağlayan DC Crossover bölümlerinde Batwoman / Kate Kane rolüyle görücüye çıktı. Bu bölümler karakter için bir deneme sürüşüydü.

 

Batwoman ilk olarak 1956'da Kathy Kane adıyla, Batman'in eşcinsel olduğu dedikodularına son verme amacıyla yaratılmıştı. İlk plana göre Kane, Batman'le bir ilişki yaşayacaktı. Ancak daha sonra yapılan değişikliklerle DC evreninin ilk lezbiyen süper kahramanı olarak okurla buluştu.