Beş Saatlik Özel Black Mirror Filmi Bandersnatch'ten Fragman Geldi

20.12.2018 18:15

Black Mirror'a doyamayanlar için 2018'in son güzel haberi de geldi! Sevilen dizinin beş saatlik filmi Bandersnatch 28 Aralık'ta Netflix ekranlarında olacak.


Netflix'in izleyicilerine yılbaşı armağanı, merakla beklenen yeni Black Mirror sezonunun enteresan bölümü Bandersnatch oldu. Platformun dizileri arasında ilk interaktif macerayı sunan yeni Black Mirror bölümü beş saatlik bir deneyim vaadediyor. Her ne kadar dizinin bünyesinde olduğu için bir dizi bölümü olduğunu düşünsek de, Bandersnatch esasen bir Black Mirror filmi. Dizi 2014 senesinde de "White Christmas" isimli bir TV filmiyle de hayranlarına yılbaşı sürprizi yapmıştı. Fakat bu sefer sürprizin boyutları daha büyük! Çünkü 73 dakikalık süresiyle White Christmas, Bandersnatch'in yanında adeta bir kısa film gibi kalıyor.

 

Will Poulter, Dunkirk filmiyle tanıdığımız Fionn Whitehead ve Asim Chaudhry'nin başrollerinde yer aldığı Bandersnatch'ten resmi fragman da yayınlandı. 28 Aralık'ta platform ekranlarında yer alacak filmin yönetmeni, dördüncü sezonun ürkütücü bölümlerinden "Metalhead"in yönetmeni olan David Slade oldu. 312 dakikalık yapımın hikayesi 1984 yılında geçiyor. Fantastik bir romandan uyarlanan Bandersnatch oyununun genç programcısı, bu oyun vesilesiyle gerçekliği sorgulayarak maceralar yaşayacak. Tabii bu maceraların gidişatını da biz izleyiciler belirleyeceğiz.

 

Black Mirror'un beşinci sezonuyla geri dönmesi beklenirken, interaktif film hamlesi herkes için şaşırıtıcı oldu. Beşinci sezon bölümlerinin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili ise henüz bir bilgilendirme yapılmadı.