Disney'in 'Aladdin' Filminden İlk Görseller ve Yeni Bir Tanıtım Videosu Geldi

19.12.2018 22:44

Guy Ritchie'nin yönettiği live-action Disney filmi Aladdin yeni teaser'ını yayınlarken filmden çok özel kareler de hayranların beğenisine sunuldu.


Guy Ritchie çekimlerini sürdürdüğü Matthew McConaughey ve Colin Farrell’li filmi Toff Guys’ın yanı sıra, Disney live-action filmi Aladdin'le de vizyona damgasını vurmaya hazırlanıyor. 1992’de vizyona giren aynı adlı ünlü animasyon Aladdin'in konusunu temel alacak olan filmde, Aladdin karakterini Mena Massoud, Jasmine’i Naomi Scott ve Prens Anders’i Billy Magnussen canlandırıyor. Lambanın cini ise Will Smith, fakat mavi bir cin görmeyi bekliyorsanız yanılıyorsunuz! Filmden gelen ilk karelere göre Will Smith'in Cin karakterinde herhangi bir renklendirme yapılmamış.

 

Filmin senaryosunu Ritchie ve Big Fish’in yazarı John August birlikte kaleme alıyor. Çekimlerinin bir kısmı Ürdün’de yapılan Aladdin, 24 Mayıs 2019’da sinemaseverlerle buluşacak. Walt Disney'in önümüzdeki dönemde vizyona girecek diğer live-action projelerinin arasında Mulan, Dumbo ve The Lion King de bulunuyor.