Aquaman'in Devam Filmi İçin Çalışmalar Başladı

07.12.2018 23:52

Warner Bros.'un yeni DC filmi Aquaman henüz vizyona girmemiş olsa da devam filmi için ön çalışmalar başladı.


Aquaman'in de diğer DC kahramanları gibi bir dizi filmi olması beklendiğinden, ilk film vizyona girmemişken bile devam filmi hazırlıklarının başlaması normal kabul ediliyor. Stüdyo, sıcağı sıcağına yeni film için çalışmaları başlatmak istiyor. Yine de Aquaman'in sinemadaki temsilinin çizgi roman versiyonuna ne kadar sadık kaldığı ve izleyici tarafından benimsenip benimsenmeyeceği henüz belli olmadığı için, ikinci filmin çekilmesi de garanti değil. 

 

Aquaman filmi ayrıca DC filmleri arasında bir sonu işaret ediyor. Zack Snyder, Batman v Superman: Dawn of Justice ve Justice League'i yönetmenin yanı sıra Wonder Woman'ın yapımcılığını ve senaristliğini, Aquaman ve Flash'in ise ön-gelişim sürecini yöneterek tüm DC filmlerinin bel kemiğini oluşturuyordu. Ancak Snyder'ın 2017'nin başlarında post prodüksiyon sırasında Justice League'den ayrılışı yüzünden, bir şekilde imzasının bulunduğu son film Aquaman olacak. James Wan, Aquaman'i yönetmeye geldiğinde hikayeyi yeniden ele aldı ve senaryoyu kendisiyle birlikte yeniden yazması için David Leslie Johnson-McGoldrick'i getirdi. Yine de Jason Momoa'yı Aquaman'i canlandırması için işe alan kişi Snyder'dı ve muhtemelen filmin gelişiminde çok önemli girdilere sahipti. Sıradaki DC filmleri olan Birds Of Prey ve Joker ise Snyder'in ayrılığından sonra geliştirildi.

 

Aquaman 21 Aralık tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Filmin başrollerini Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson ve Nicole Kidman paylaşıyor.