91. Oscar Ödül Töreni'ni Komedyen Kevin Hart Sunacak

05.12.2018 13:50
91. Oscar Ödül Töreni'ni Komedyen Kevin Hart Sunacak

Oscar heyecanı yavaş yavaş kendini göstermeye başlarken senenin beklenen ödül törenine dair ilk bilgiler ortaya çıkıyor.


Aktör ve komedyen Kevin Hart, kariyerinde ilk kez olarak Akademi Ödülleri'nin sunuculuğunu yapacak. Hart, bu haberi kendi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Kendisiyle birlikte yapımcılar Donna Gigliotti ve Glenn Weiss da ilk kez olarak törenin yapımcılığını yapacak. Yönetmenliği ise Donna Gigliotti üstlenecek. Son iki Oscar törenine Jimmy Kimmel ev sahipliği yapmış, fakat her sene düşen reytingler yüzünden moraller bozulmuştu. Bu sene gösterinin üç saatten fazla sürmeyeceğini açıklayan Akademi, şimdiden bir değişiklik olduğunu duyurdu:  24 Oscar kategorisindeki tüm ödüller canlı olarak yayınlanmayacak. Bunun yerine, altı ila sekiz ödülün reklam aralarında verileceği ve bu anların yayın için kısaca düzenleneceği söyleniyor.

 

Akademi yetkilileri, reytingleri arttıracak bir hamle olarak Ağustos ayında "En Popüler Film Oscarı" dalında bir ödül vererek, gişe rekorları kıran filmleri onurlandırmayı planladığını duyurmuştu ancak karşılaştıkları tepki yüzünden bu fikri şimdilik askıya almaya karar verdiler. Daha önce MTV Film Ödülleri'nin aktör Dwayne Johnson'la sunan Kevin Hart, pek çok kez Oscar Töreni'ni de sunmayı istediğini söylemişti. Bu sunuculuğu kariyerindeki bir sonraki adım olarak gören Hart, yaptığı paylaşımda "Bu fırsat için @TheAcademy'ye minnettarım. Yıllardır bana Oscar için sunuculuk yapıp yapmayacağım soruluyordu ve cevabım hep aynı oldu... Bir komedyen olarak bunun hayatımın şansı olacağını ve olacağı varsa olacağını söyledim. Nihayet Oscar Töreni'ni sunacağım günün geldiğini söylemekten ötürü çok mutluyum. Bu uzun zamandır listemdeki hedeflerden biri olduğu için mutluluktan uçuyorum. Bu sahnede bulunan efsanevi sunucular listesine katılabilmek inanılmaz bir şey. Eminim annemin şu an ağzı kulaklarındadır. Beni destekleyen ve bu yolculukta bana eşlik eden ailem / arkadaşlarım / hayranlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu yılın Oscar törenini özel kılmak için elimden geleni yapacağım. Akademi'ye bu fırsat için teşekkür ediyorum... Şimdi kendimi ispatlama zamanı!" sözleri yer aldı. 

 

Oscar Ödül Töreni, 24 Şubat Pazar günü ABC kanalında canlı yayınlanacak. 

 

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

For years I have been asked if I would ever Host the Oscars and my answer was always the same...I said that it would be the opportunity of a lifetime for me as a comedian and that it will happen when it’s suppose to. I am so happy to say that the day has finally come for me to host the Oscars. I am blown away simply because this has been a goal on my list for a long time....To be able to join the legendary list of host that have graced that stage is unbelievable. I know my mom is smiling from ear to ear right now. I want to thank my family/friends/fans for supporting me & riding with me all this time....I will be sure to make this years Oscars a special one. I appreciate the @TheAcademy for the opportunity ....now it’s time to rise to the occasion #Oscars

Kevin Hart (@kevinhart4real)'in paylaştığı bir gönderi (4 Ara, 2018, 5:01ös PST)