'Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2' Animasyon Filminden Türkçe Dublajlı Fragman Geldi

20.11.2018 23:08

Evcil hayvanlarımızı seviyoruz. Ama onları aslında ne kadar iyi tanıyoruz? Sevilen animasyon Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı'nın devam filminden Türkçe dublajlı eğlenceli bir fragman paylaşıldı.


Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2'den başrolünde sevimli köpek Max'in olduğu eğlenceli bir fragman geldi. Terrier Max, veterinere doğru bir yolculuğa çıkmak ve psikolojik bazı sorulara cevap bulmak zorunda kalıyor! Modern Family dizisiyle tanıdığımız Eric Stonestreet ve komedyen Kevin Hart'la birlikte, seslendirme kadrosunda Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress, Patton Oswalt, Tiffany Haddish, Nick Kroll, Harrison Ford ve Pete Holmes bulunuyor. İlk filmde Max'i seslendiren komedyen Louis C.K. taciz skandalının ardından yapıma veda etmek zorunda kalmıştı.

 

İlk filmin de yönetmenlerinden biri olan Chris Renaud, yönetmen koltuğuna otururken, filmin senaryosunu Brian Lynch kaleme aldı. Filmin yapımcılığını ise Illumination'dan Chris Meledandri ile Janet Healy filmin üstleniyor. Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2, 7 Haziran 2019'da vizyona girecek.