'Avengers 4' Marvel'ın En Uzun Filmi Olmaya Aday!

11.11.2018 17:19
'Avengers 4' Marvel'ın En Uzun Filmi Olmaya Aday!

Yönetmenlerin açıklamasına göre, yeni Avengers filmi, 149 dakikalık süresiyle Marvel evreninin en uzun filmi olan Avengers: Infinity War'un tahtinı elinden alabilir!

 

Avengers: Infinity War, 149 dakikalık süresiyle, diğer Marvel filmleri içinde rekor bir uzunluğa sahip olsa da, hayali evrenin neredeyse bütün kahramanlarını -ve Thanos gibi yeni kahramanları da- içermesi açısından dolu dolu bir film olmuştu. Film, Marvel Sinematik Evreni'nin tüm uzak köşelerine dokundu ve birkaç karakter hariç bütün kahramanların mevcut durumlarına ilişkin izleyicilere yeterli bilgi verebilmeyi başardı. Fakat görünüşe göre sıradaki Avengers filmi Avengers 4, içerdiği hikayeler bakımından Infinity War'u da geçecek. Filmin yönetmenlerinden biri olan Joe Russo, @DuelloBar hesabından yaptığı bir Instagram soru-cevap etkinliğinde filmin süresinin şu an itibariyle 180 dakika olduğunu açıkladı. Elbette filmin düzenlemeleri hala devam ediyor ve izleyeceğimiz son halinin bundan daha kısa olması ihtimali var.

 

Russo yaptığı açıklamada “Avengers 4 şimdilik üç saat sürüyor.” dedi. “Bunu koruyacak mıyız göreceğiz.” Yönetmen filmin düzenleme sürecinin yaklaşık yarısını bitirdiklerini de ekledi. Yani filmin kesilebilecek bazı sahneleri çoktan kesildi ve elde hala üç saatlik oldukça uzun bir yapım bulunuyor. Yine de Russo Kardeşler ve yapımcı Kevin Feige'in ortaya nasıl bir iş çıkaracağını görmek için yaklaşık altı aylık bir süre var önümüzde. Joe Russo, aynı etkinlikte verdiği bir başka bilgide, filmin fragmanının 2019'dan önce gelebileceğini söyleyerek beklentileri yükseltti. Önümüzdeki ayların Avengers 4'ten pek çok yeni bilgi ve videoyla dolu dolu geçmesini bekleyebiliriz.