Netflix 'Pacific Rim' ve 'Altered Carbon' Animeleri İçin Hazırlıklara Başladı

31.10.2018 23:22
Netflix 'Pacific Rim' ve 'Altered Carbon' Animeleri İçin Hazırlıklara Başladı

Netflix, siparişlerini verdiği beş yeni anime ile animasyon arşivi genişletiyor. Yeni animeler dünya genelinde erişime açık olacak.


Yayın devi Netflix, yakın zamanda düzenlediği See What's Next: Asya etkinliğinde birkaç yeni anime projesini duyurdu. Bunlardan ilki, şimdilik ismi belli olmayan bir Pacific Rim animesi. Dizi, kayıp ebeveynlerini ararken, terkedilmiş topraklardan tehlikeli bir dünyaya doğru ilerleyen idealist bir genç çocuk ve naif kız kardeşinin hikayesini konu alacak. Dizinin yapımcılığını Legendary Entertainment üstleniyor. Legendary hem Guillermo del Toro’nun orijinal 2013 Pacific Rim'inin, hem de 2018 yapımı devam filmi Pacific Rim: Uprising’in yapımcılığını yapmıştı.

 

Önümüzdeki dönemde Netflix animesi olarak göreceğimiz tek tanıdık proje Pacific Rim olmayacak. Netflix, 2018'de live action formatında yayınladığı, cesur Cyberpunk dizisi Altered Carbon evreninde geçen bir animasyon filmi yayınlamak için de hazırlanıyor. Filmin 'mitolojik hikayenin yeni unsurlarını keşfedeceği' açıklandı ve senaryosu daha önce dizinin senaristliğini yapan Dai Sato tarafından yazılıyor.

 

Bu iki tanıdık hikayeye ek olarak kıyamet sonrası bir dünyada geçen ve insanları dev böceklere dönüştüren gizemli bir hastalığın anlatıldığı Cagaster of an Insect Cage, Japonya'da karanlık güçlerin ortadan kaldırmak istediği gizemli bir çocuğu koruma görevini üstlenen emekli bir dövüş sanatları ustasının hikayesini konu alan Yasuke ve bir Filipin çizgi romanından uyarlanan, Filipin folklorunun efsanevi yaratıklarının insanlar arasında saklandığı bir şehirde yaşarken kendini kötü niyetli doğaüstü varlıklardan oluşan bir yeraltı dünyasınde bulan Alexandra Trese'nin macerasını merkezine alan Trese de Netflix'in yeni animasyon projeleri arasında yer alıyor.