Liam Neeson'ın Aksiyon Filmi 'Cold Pursuit'ten İlk Fragman Geldi

26.10.2018 17:30

Oscar adayı yıldız Liam Neeson'ın bir kar küreyici rolünde olduğu yeni aksiyon filmi "Cold Pursuit"in ilk fragmanı çıktı.


Cold Pursuit, Neeson için biçilmş kaftan olan bir intikam filmi gibi görünebilir ancak aslında bir remake. Orijinal film, "In Order of Disappearance", ünlü oyuncu Stellan Skarsgard'ı intikam peşinde koşarken gördüğümüz 2014 yapımı bir Norveç kara komedisiydi. "Cold Pursuit" ise yine aynı yönetmen Hans Petter Moland'dan geliyor. Her iki filmin de fragmanları fazlasıyla birbirine benzese de, Cold Pursuit'teki aksiyon ve şiddetin dozu, karanlık mizahı delip geçiyor gibi görünüyor.

 

Filmde, Liam Neeson'ın canlandırdığı Nels Coxman sıradan bir aile babasıdır. Karısıyla birlikte sürdürmekte olduğu sessiz yaşamı oğlunun gizemli ölümünün ardından cehenneme döner. Nels’in adalet arayışı, oğlunun ölümüyle bağlantılı olduğuna inandığı bir uyuşturucu lordu olan Viking’ten intikam almaya karar vermesine neden olur. Viking’in bütün çalışanları ve ortakları bir bir “ortadan kaybolur” ve Nels sıradan bir adamdan soğukkanlı bir katile dönüşür. Hiç kimse ve hiçbir şey Nels'in ettiği intikam yeminini bozamayacaktır.

 

22 Mart 2019'da vizyonda girecek filmin kadrosunda Neeson'a Laura Dern, “Shameless” dizisinin yıldızı Emmy Rossum, William Forsythe, Julia Jones, Tom Bateman ve Domenick Lombardozzi eşlik ediyor.