Netflix Dizisi 'A Series of Unfortunate Events'in Son Sezonuna İlk Bakış

26.10.2018 13:36
Netflix Dizisi 'A Series of Unfortunate Events'in Son Sezonuna İlk Bakış

Lemony Snicket'in meşhur roman serisinden uyarlanan Netflix dizisi "A Series of Unfortunate Events", kitaplardakinden bile daha etkileyici bir final yapacağı iddiasını taşıyor.


Netflix'in heyecanlı dizilerinden "A Series Of Unfortunate Events" yakında ekranlarımızda olacak üçüncü sezonuyla final yapacak. 13 kitaplık seri, önceki iki sezon boyunca ekrana başarıyla yansıtılmış ve izleyicilerden olumlu yorumlar almıştı. Dizinin son sezonu Baudelaire Kardeşler'in Kaygan Yamaç, Mantar Mahşeri, Evvelki Tehlike ve Son kitaplarında yaşadıkları olayları anlatacak. Başrollerde ise Kont Olaf rolüyle Neil Patrick Harris, Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith ve Patrick Warburton yer alıyor. 

 

Henüz yayın tarihi belli olmayan diziden gelen ilk karelerde yine Baudelaire Kardeşler'i çeşitli maceraların içinde görüyoruz. Dizinin showrunner'ı Barry Sonnenfeld, final sezonuyla ilgili olarak "Şimdiye kadarki en duygusal sezon. Çok olay yaşanıyor ve çocuklar bu sefer çok daha proaktif olacaklar. Artık daha az kurban konumuna düşecekler.” yorumunu yaptı. Kitapların hayranları, hikayenin fazla açık uçlu bitmesinden rahatsızlık duysalar da; Sonnenfeld, Snicket ile daha kapsamlı bir son yazmak için çalışma yaptıklarını ve dizinin finalinin çok daha tatmin edici olduğunu belirtti.