John Krasinski 'A Quiet Place'in Devam Filmini Yazıyor

10.10.2018 23:57
John Krasinski 'A Quiet Place'in Devam Filmini Yazıyor

A Quiet Place'in bu yıl yakaladığı büyük başarının ardından, filmin yönetmeni ve oyuncusu John Krasinski'den yeni film için de elini taşın altına koyması istendi.


Paramount, daha önce yeni film için sadece danışman olarak yer alan Krasinski'ye senaristlik teklifi götürdü. Devam filminin senaryosunu Krasinski yazacak. The Office dizisiyle tanıdığımız yetenekli oyuncu John Krasinski, stüdyoya başka bir senarist bulmasını önermesine rağmen, kader ağlarını ördü ve oyuncu bir şekilde senaryoyu yazma işini kabul etti. Krasinski'nin yeni filmde oyuncu olarak yer alıp almayacağı bilinmiyor. Oyuncu Hollywood Reporter için verdiği röportajda “Film için niyetim buydu: Devam filmi için ufak bir fikrim vardı ama bir yere varacağını düşünmüyordum. Bu yüzden stüdyoya filmi başka biriyle yapmalarını söyledim." dedi. Ancak görünen o ki yöneticiler diğer adaylarla görüşmeye başladıktan sonra bir Krasinski'nin fikrini akıllarından çıkaramamış ve nihayetinde kendisiyle çalışmaya karar vermişler. 

 

Krasinski, "Yapımcı Andrew Form'a fikrimden bahsettim, o da bana bunun üzerinde biraz daha çalışmamı söyledi. Sonra ben de, 'Bu gerçekten işe yarayabilir' diye düşündüm. Şu anda devam filmini yazıyorum." açıklamasını yaptı. A Quiet Place, uzaylı istilası karşısında güvenliklerini sağlayabilmek için seslerinden vazgeçen bir ailenin öyküsünü konu almıştı. Başrollerde Krasinski'ye eşi Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds eşlik etti. Devam filmi ise 15 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek.